Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Ultimate World Cup 20x6

Av astarot - 20 augusti 2009 10:32


Graargh! Äntligen ett fotbollsspel som tillochmed jag fattar: en boll, skjutvapen och zombier. Bättre än så blir det väl aldrig. Jag gillar också skarpt grafiken och spelkänslan i Ultimate World Cup 20x6 som känns som man sitter i pojkrummet och skruvar på tonhuvudet till vic64:ans kassettspelare igen. Det är inte världsmästarsvårt men lubba lite fram och tillbaka för det där riktiga zombiemayhemet.

Ja, det är kanske inte det bästa spelet på Internet och jag är som sagt totalt värdelös att spela med tangenter men visst kan det fördriva tiden medan maten värms i micron eller skrivaren krånglar. För ni spelar väl inte på arbetstid? Nä, tänkte väl det. Desutom gratis och alltså gott!


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

20 augusti 2009 12:07

Ja men va faan... jag klarar ju inte av att spela spel där man måste trycka på flera olika knappar! :-/

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se