Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Mät ditt voodoo-IQ

Av astarot - 24 augusti 2009 10:15


Hörrni! Det är måndag och en jävligt seg sådan. Eller kanske rentav hjärndöd...

På grund av det tyckte jag det var bäst att boosta självförtroendet med lite gamla new age-kunskaper. Om man går in på Zombies and Voodoo Trivia Quiz kan man nämligen kolla om kunskaperna från voodookursen sitter i. Ja, såklart handlar allt om zombier, men det blir ju genast lite krångligare att svara på frågorna när man lämnar filmens odöda varelser och närmar sig de mer folkloristiska. 


Det gick ändå helt okej, jag svarade dock fel på frågan om vad man gör om man har en syster som blivit zombie och hamnade inte på första pallplats. Lite skämmigt kan tyckas när man ändå driver en zombieblogg, men jag hoppas ni förlåter mig för detta tragiska misstag.Varje fråga ger poäng utifrån hur många som svarade rätt så med ett fel blev mitt slutresultat 422 poäng. Vad blev ditt?


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Christina

Christina

16 oktober 2009 13:27

502 poäng xD Det är tur att man är duktig på att gissa ^^

http://jinxedchrissie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se