Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

World Zombie Day

Av astarot - 10 oktober 2009 11:22

 


Idag, eller i morrn beroende på vem du frågar - I helgen i alla fall, är det World Zombie Day. Det betyder att man koordinerar zombiemarscher världen över och idag samlas man i Stockholm. Vi får hoppas att det blir värsta, bästa succén. Här i Umeå varifrån jag skriver har ingen antagit utmaningen. Det brukar vara jag som arrangerar dem, men just nu lider jag av grav tidsbrist så..


Övriga städer som deltar i denna globala odöda manifestation är en hel del, vad jag förstått. Till exempel huserar zombiemarschen i Pittsburgh såklart i Monroeville köpcentra - dit åker vi, du och jag, nästa år. Eller hur? Andra städer som deltar är bland andra Flint, London, Worcester och Detroit. Jag vet inte hur många av dessa som är inblandade i att samla in mat till fattiga. Men ett jämra bra initiativ är vad det är. Kanske är det något sådant som händer under Umeås nästa Zombie Walk också - det skulle vara sweet!


Som om inte det vore nog så är det faktiskt ettårsjubileum för min lilla affär som Gud glömde: Blodröd. Hipp Hipp grmbghhll...


på återlevande!
astarot

 
ANNONS
 
Den Lekande Människan

Den Lekande Människan

10 oktober 2009 23:57

Nu har jag lagt upp några första bilder från stockholmsmarschen, på bloggen.

-Å stort blodrött grattis, 1-åringen!

http://www.denlekandemanniskan.com

 
Elvira

Elvira

15 oktober 2009 20:51

Tur att jag inte var på stan den dagen!
Min största fobi är zombies, Efter att jag sett dawn of the dead ( den nya) kunde inte jag sova på 2 nätter. Urs :]

http://aliciaELVIRA.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se