Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Zombie me Iphone

Av astarot - 16 november 2009 10:25

 


På iPhone finns ju allt möjligt nyttigt som dagens tevetablå, vädret, podradio, iPod, men frågan är om något är nyttigare än Zombie Me? Ja, typ allt.


Det här programmet kostar numera 7 spänn såg jag precis. Det är det tamejtusan inte värt. Jag tycker det tar upp onödigt utrymme fast det var gratis och bara 8 MB. Det kan ju iochförsig bero på att jag fan inte är någon hejjare på att sitta och redigera foton på iPhonen. Kanske kan någon datahacker få det att se riktigt snyggt ut. Exempelbilderna som florerar på nätet är faktiskt helt okej. Men mitt eget, första, försök är inte mycket att göra en canvastavla av. Jamen, kolla själv


 


I min mening är det tusan så mycket enklare att sminka sig först och ta fotot sen. Fast lägger man ned lika mycket tid på Zombie Me som hederligt zombiesmink kanske det ändå skulle bli fint - det vet inte jag. Det här sysslade jag med max 5 minuter, vilket kanske också säger något om programmet... eller mig? Hade jag orkat hade jag ju kunnat lägga till ännu mer saker, eller ändrat färgen på det jag redan lagt. Men det där ögat med grön ögonskugga lyckades jag aldrig få fint.


Nåja, tycker du sån här bildmanipulation är rolig så kanske du klarar av den, och kan hämta den här. Hade jag kunnat ge bort min hade du fått den, för jag ska nog ändå radera den snart.


på omlevande

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se