Direktlänk till inlägg 24 november 2009

AGH! Zombies!

Av astarot - 24 november 2009 10:25


Hosted by Daily Free Games


Jajjemensan! Dags för härlig zombiemayhemsaction igen... Den här gången med ett litet, lättstyrt spel vid namn


AGH! Zombies!

 


Storyn är enkel. Du är i London 2012 och där kryllar det av zombier. Du ska skjuta och slå dig igenom infesterade gator, tunnelbanestationer och tåg. På vägen hittar du ammunition i olika former och lite medicinväskor för en stunds återhämtning (av någon anledning dyker de alltid upp när jag inte behöver dem). Sen blir det lite bossar förstås. I Holbrok ska du slåss mot en zombiestyrd lastbil. Frågan är bara nu - kan verkligen zombier köra lastbil?


Jag gillar både formerna och färgerna i AGH! Zombies! Men framförallt är kontrollen särdeles lättfattlig för att vara ett tangentstyrt spel. Man behöver bara gå, slåss eller skjuta. Mer än så är det inte. Och det var längesen en närstidskontroll fungerade så här bra faktiskt. Det brukar vara stört omöjligt att tajma men i AGH! Zombies! är det bara att mata järnet mot zombiehorderna och ändå överleva.


Kul är också de små skämten som dyker upp lite här och var, som när det står klottrat på muren "The end is nigh" och lite längre fram "I really mean it - the end is nig...". Humor på hög nivå alltså.


Spela och var glad! Det är ju gratis!

på retur...

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se