Direktlänk till inlägg 2 december 2009

It wont Stay Dead!!

Av astarot - 2 december 2009 09:12

 


I dessa tider av nyinspelningar landar nu nyheten som en bomb i min mejlbox. Romeros klassiker ska vandra Wolverines väg och få lite bakgrundshistoria i 3D-animerade långfilmen Night of the Living Dead: Origins. Det handlar alltså inte om någon egentlig nyinspelning utan en slags utvidgad berättelse om den där natten när de döda började vandra - fast det hela började ju på dagen förstås.


De som ska spela rösterna till denna historia som Romero inte alls är inblandad i är bland andra Bill Moseley (som återvänder i rollen som Barbaras brorsa han ju spelade i Tom Savinis nyinspelning från 1990), Joe Pilato (från Dawn of the Dead spelar svinet Cooper) och Danielle Harris (från Rob Zombies Halloweenfilmer). Jag är lite förvånad att Bill Hinzman inte knutits till projektet - han brukar ju vara sugen på att utnyttja sin klassiska kyrkogårdszombie när tillfälle erbjuds.


Nå. Det här projektet ligger verkligen i sin linda så man får se åt vilket håll det går. Jag är ialla falla sugen på lite 3D-zombiefilm. Animerad eller inte (fast helst inte förstås). Regissör till det här är reklamaren Zebediah de Soto som påstår sig vilja skapa en expressionistisk look. Låter fränt men med tanke på att det är hans debut känns det väl ganska skakigt ändå. Och frågan är väl om vi verkligen vill , eller behöver, veta mer om personerna i Romeros klassiker. Men så länge det finns (o)liv finns det ju som bekant hopp.


på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Cobb

Cobb

2 december 2009 16:02

Danielle Harris bästa roll = Halloween 4!

http://cobb.wordpress.com

 
Alex

Alex

5 december 2009 17:10

Bill Hinzman är vel inte med sedan hans zombiefigur inte kan prata.

http://www.comicspace.com/skinrash/comics.php?acti

 
Ingen bild

astarot

6 december 2009 00:42

Nej, men väl grymta och gruffa. Fatta hur många sådana ljud dessa filmer kräva.,,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se