Direktlänk till inlägg 11 december 2009

Natalie Portman the Zombie Slayer

Av astarot - 11 december 2009 08:58

 


Som alla vet vid det här laget ska Jane Austens gamla bok Stolthet & fördom som av Seth Grahame-Smith piffades upp med tvättäkta zombier även filmatiseras. Nu har äntligen huvudrollen som Mr Darcy-trånande zombiemördarproffset tillsatts av Natalie Portman, som också ska producera filmen.


Den här utökade versionen av en ung kvinnas på jakt efter kärlek, självständighet (och zombier) torde falla fler än Jane Austen-fansen i smaken och förhoppningsvis blir det en romantisk komedi i klass med Shaun of the Dead fast kanske med lite högre midja.


Filmen ska, förmodligen komma ut 2011 så mycket kan ju hända på vägen men jag tror att filmen kan bli bättre än boken. Boken är helt okej, men konceptet så mycket bättre. Och med Natalie Portman inblandad via sitt produktionsbolag HandsomeCharlie (som även ska producera nyinspelningen av Argentos Suspiria - lycka till med det) kan ju filmen faktiskt få lite budget också.


Den som (o)lever får se...

astarot

 
ANNONS
 
Cobb

Cobb

11 december 2009 11:37

ALLRIGHT!!!
Den här ser jag VERKLIGEN fram emot.
-Får bara hoppas att den inte hamnar i Development Hell!

http://cobb.wordpress.com

 
Ingen bild

Bullberta

13 december 2009 15:33

Du gör verkligen ett bra jobb med att hålla oss uppdaterade på zombiefronten. Hade ingen aning om att de skulle göra den till film, men ser verkligen fram emot det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se