Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

Zombie Exploder

Av astarot - 15 januari 2010 13:35

 

Ja, hörrni, jag vet hur det känns att inte kunna spela Dead Rising eller andra fräna zombiespel på fräna konsoer. Så som en liten kompensation för förra inlägget presenterar jag helt sonika ett liknande flashspel. Det kanske inte är lika, men det går ut på att ta sig från 20:e våningen ner till den första via sparkar och slag. Du spelar värsta nörden på fyllan med ett tempo hämtat från Matrix. Lättstyrt så det förslår ger jag den här actionrökaren sisådär tre fyra stycket illaluktande zombier i betyg.... Eftersom man kan barnanpassa genom att välja splattret blodigt eller som godis blir det självklart en fyra. Och eftersom jag också är en barnvänlig figur blev det godisregn på bilden där uppe... Finns inte så mycket mer att säga.. spela...Zombie Exploder


Play Free Online Games - ArcadeWild.com

På omlevande för bövelen!

astarot

 
ANNONS
 
Cobb

Cobb

16 januari 2010 10:58

Coolt!
Konsol-lösa jag skall testa detta senare idag! :)

http://cobb.wordpress.com

 
tobbe

tobbe

18 februari 2010 14:27

Schysst spel.

http://www.playerz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se