Direktlänk till inlägg 1 februari 2010

Umeå Zombie Walk: Röd snö

Av astarot - 1 februari 2010 09:28


Som en liten försmak, eller eftersmak, till vad som förmodligen var världens kallaste zombie walk har jag i väntan på att jag orkar ta mig i kragen och ladda in bilderna i datorn snott de här bilderna från Daniel Elmå.


Denna zombie walk utspelade sig den 30/1 2010 (på min sons födelsedag och allt) när jag hade sista dagen öppen i butiken Blodröd. Minus 18 grader gör dessa gossar och jäntor till riktiga hjältar i mina ögon! Det kommer att komma fler bilder + en film så småningom men nu njuter vi av de här ögonblicken!


         

Jag säger det igen! -18 grader!!!

På omlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Cobb

Cobb

1 februari 2010 10:23

Stort tack för arrangerandet av detta event! MYCKET kul - trots de bistra graderna!
Hoppas på fler zombiewalks i framtiden!

-På omlevande! :)
/Cobb - som stoltserar på sista bilden

http://cobb.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se