Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Umeå Zombie Walk 2010: Röd snö

Av astarot - 5 februari 2010 08:39

Jippie!

Ännu en zombievandringsvideo från Umeå. Minus 18 grader och en strålande vinterdag i slutet av januari - trodde ett tag med tanke på kylan att det bara skulle bli de närmast sörjande men uppslutningen var helt okej. Det gick aningen fortare än sommarvandringarna, men det är också helt förståeligt med kölden bitande i kinderna. Sjukt kul att ni var där i alla fall!! (Nästa år hoppas vi på minus 28, eller hur?)


Just snö har annars blivit något av en modefluga.. kanske en nervös nostalgisk ryckning med tanke på att vi, på grund av temperaturhöjningar, kanske inte kommer att ha så mycket snö i framtiden. Då kan man titta tillbaka på Död Snö, Frostbiten, 30 Days of Night, Kallt Byte och just den här videon:


Tack till tusen Fredrik för videon! Och tack Brottsvåg! för musiken ;-)

På återlevande!
astarot

 
ANNONS
 
Den Lekande Människan

Den Lekande Människan

6 februari 2010 11:30

Härlig film! Härliga zombies!

http://www.denlekandemanniskan.com

 
edwina

edwina

18 februari 2010 20:50

Vad är det som är så kul med att göra det där?
förstår inte riktigt:S

http://www.Eliife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se