Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

A.D.

Av astarot - 9 februari 2010 10:25

A.D - Anno Domini, Herrens år. Det är titeln på en tilltänkt CGI-film som handlar om, just det - zombier. Det har precis dykt upp en trailer om projektet på Youtube och jag tänkte helt enkelt att ni skulle få se den här också.


Haylar Garcia som skriver manuset till en långfilm, som kanske eller kanske inte blir av, pratar om den som zombiefilmernas Independence Day och satsar zombiekrutet på att göra en storbudgetfilm som alltså ska tilltala typ alla. Sånt kan ju gå som det vill - men visst ser det snyggt ut (även om det kanske känns liiite som en filmsekvens i ett dataspel. Fast så är det ju bara en promotionteaser också...).


Jag undrar bara om det där skriket zombien utstöter är kommunikation med de andra odöda eller bara ett skrick som lockar dem till sig. Jag hoppas på det sista men tror på det första. Zombier med flockmentalitet är inte lika kul som zombier utan mentalitet överhuvudtaget...


Nåja, teasern då:Ja, det är ju inte precis Disney i alla fall ;-)

på återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

Yakky

10 februari 2010 22:16

Minst sagt intressant!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se