Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Zombie Reagan

Av astarot - 15 februari 2010 09:53

Hej och hå! Gamla amerikanska presidenter skruvar på sig ordentligt där nere, sex fot under. Kommer du ihåg att jag skrev om serietidningen President Evil för hundra år sen?


Nej inte jag heller. Men det verkar onekligen vara så att man i USA är trött på presidenternas likstelhet och försöker skohorna i lite odött liv i dem. Den här gången är det Ronald Reagan, snyggare än nånsin!, som återvänder för att ingjuta lite mod i the Grand Old Party... eller är det så att han vill ta tillbaka dem ner i graven? Nå, bättre ansikte för konservatismen kan de väl knappast få?


Jag väntar fortfarande att något geni gör värsta Romeropastischen över sittande Alliansen här i Svedala. Det skulle onekligen bli årets serie/youtubefilm att få se dem ta tag i de här sluskiga snyltarna en gång för alla. Det är bara att skjuta pratasket i huvet ;-)


Nå, filmen:


Zombie Reagan Raised From Grave To Lead GOP


Tack till Slusk för tipset!

på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

Yakky

15 februari 2010 21:48

Hahaha, underbar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se