Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

Jönköping Zombie Walk 2010

Av astarot - 22 februari 2010 10:09

 

Jag säger ju det! Snö är the shit!


Jönköping fyller på trenden med snöiga jävla zombier. Den 19 februari hemsöktes staden av de levande döda och oavsett läget är det alltid en given succé. Enligt underground.se blev det lite rabalder i alla fall när en äldre dam påstså ska ha sagt "Lek med er själva, men inte med mig!". Jag hoppas att hon inte blev påhoppad. Jag tror nämligen att det är bäst att hålla sådana hära blodiga evenemang nästan sjukligt städade för att inte förstöra stämningen. Men jag tror att Jönköpingsborna är snälla zombier också...


Kul att resten av Sverige också får lite zombiekänning inför den kommande apokalypsen.... Säga vad man vill, men fina är de.

 

på omlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Mitternacht

Mitternacht

24 februari 2010 12:54

Fina var de, ja. Det var jagoch min pojkvän som spenderade fyra timmar på att sminka de drygt femtio personer som dök upp på Jönköpings första Zombiewalk!

http://themesmerized.blogg.se

 
Ingen bild

Peter

26 februari 2010 19:32

Borde inte zombies frysa ihop till en tämligen orörlig figur när det blir 18- grader?Jag menar de har ju ingen kroppstemperatur.Dessa borde bli lätta mål på vintern och inte utgöra något hot förrän till våren.
Någon som vet? De odöda jag jobbar med vägrar svara.

 
Ingen bild

astarot

27 februari 2010 10:38

Såklart har du helt rätt Peter! Det är därför jag har dem i min bastu på vintern - de klarar lätt en halvtimme ute ända ner i minus 30 faktiskt...

 
Ingen bild

Peter

17 mars 2010 10:56

Iövrigt tycker jag det görs för lite Zombie filmer.
Detta är ren diskriminering!
Vi borde bilda ett Zombie parti!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se