Direktlänk till inlägg 14 april 2010

Zombie Farm iPhone

Av astarot - 14 april 2010 16:28

 

Hej och hå. Zombieapplikationerna till iPhonen börjar bli legio. Jag gillar småspel som man spelar ett par minuter och sen kan lämnas för att ge kvällsfika till något skrikande barn, eller som nu när jag är tvungen att kuta och säga åt ett barn som puttat det andra. Vad jag däremot inte gillar såvärst är spel man måste återvända till en speciell tid på dagen. Ett sådant är


Zombie Farm

 


Konstigt då att jag ger det en trea, eller hur? Njae, inte såvärst tycker jag eftersom jag ändå fattar att man kan bli fast i sånt här och därför en av anledningarna till att jag inte gillar dylikt upplägg. Man sår nämligen grödor eller zombier som mognar efter en specifik tid och kan ruttna bort om man inte skördar. Det finns förvisso grödor som inte ruttnar - men vem vill odla lök hela tiden?


Sen är det både uurgh och uääh angående zombierna. Uääh är att jag tycker att de är för söta och tänker för gulliga tankar. Tankar förresten - de ska ju inte ha några alls. Och den där gödslande tomtezombien vill man ju bara skjuta i huvudet direkt. Urrgh är att det ändå är rätt roligt att det finns ett gäng olika att välja på och att det utökas när man levlar - jag gillar speciellt de små snabba zombiebarnen och tjejzombierna. Dessutom är ögonen i zombiehuvudena schysst animerade och när de dör under anfallen faller huvuden med tomma ögonhålor. Det är nämligen så att man ska använda sina uppodlade zombier för att anfalla andra bönder (Old MacDonell till exempel) och tjäna mer pengar, poäng och om man har tur - en hjärna.


Hjärnorna som man kan köpa kewla prylar med är svårtåtkomliga och anledningen till att jag snart raderar den här gratisappen, som ändå är rätt underhållande tidsfördsriv, är att man försöker profitera genom att erbjuda hjärnor mot betalning. Sånt där tänker inte jag gå på. Och inte du heller!


Men kolla trailer får du:på omlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Livi

Livi

14 april 2010 17:29

Hi - we've recently created a zombie website www.zombiesdefined.com - it's still early days and a lot of sections are still under construction, but we'd really appreciate it if you could check it out an let us know what you think. Also would it be possible for you to link our site ? We would of course return the favour and link your own !
Hope to hear from you,
Livi
(ZombiesDefined)

http://zombiesdefined.com

 
Ingen bild

Yakky

18 april 2010 22:11

Ja, tack, till Android! Illa att många bra apps bara finns till iPhone.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se