Direktlänk till inlägg 27 april 2010

When the dead stopped living and became undead music lovers

Av astarot - 27 april 2010 11:05

 


Hej alla vänner.

Som en liten present har jag satt ihop en spotifylista med ett gäng zombierelaterade låtar. Inte alla är bra men borde tilltala de flesta lyssnare av ...musik. Allt från symfonier till indie, punk och dödsmetall finns representerat. Som alltid när jag gör blandband försöker jag göra själva lyssningen varierad - så det kan lätt hoppa mellan genrer. Som en slags bergochdalbana av ljud alltså...


Nåjo. Odöd lyssning börjar här: When the dead stopped living and became undead music lovers.


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Cobb

Cobb

27 april 2010 16:42

Tackar tackar!
Spellistan är sparad och skall avlyssnas så fort jag är klar med en riktigt zombifierande uppgift; Det monsterstora berget med smutsdisk ute i köket!

http://cobb.wordpress.com

 
Ingen bild

Yakky

28 april 2010 08:39

Tackar! Vad skönt att du tog med Pain - Zombie slam!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se