Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Class 3 Outbreak

Av astarot - 28 april 2010 09:15


Haha! Sånt här tycker jag är king. Speciellt när det moddats över en googlekarta man kan scrolla sig igenom. Sådär skulle det ju typ vara - ett par kvarter bort går folk omkring helt ovetandes om vad som händer. Men snart hörs skriken bakom hörnet. Du kan styra ett gäng snutar för att hålla utbrottet stången. Bara att välja grupp och klicka den mot utbrottet. Sen skjuter de automatiskt. Spela det i större format här.


För oss som inte har tid att delta i krigandet mot de odöda kan istället ta sig hit till Zombie Outbreak Simulator där allting går automatiskt, välj bara förutsättningarna så... Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av en simulation som borde falla dig i smaken. Hade det här varit på den tiden jag bara hade en Amiga kopplad till teven hade detta varit det perfekta tidsfördrivet om det inte var nåt bra program på (jag ska erkänna en sak. Jag brukade faktiskt göra just det med spelet Nord och Syd som kunde strida helt datoriserat - hur nördig är man då?).


Jag tycker faktiskt att simuleringen är roligare än spelet...sån är jag.


på återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Cobb

Cobb

1 maj 2010 17:51

Halloj jonas!
Vet inte om du redan känner till detta, men tänkte att jag kan dela med mig i alla fall...
Stockholm Zombie Walk går av stapeln den 12:e juni! Kunde inte motstå detta, och har redan köpt flygbiljetter.

-Vad sägs?
Visst känns det bara liiite frestande! ;)

http://cobb.wordpress.com

 
Cobb

Cobb

1 maj 2010 17:52

Glömde ju, här är Stockholm Zombie Walk's blogg:

http://szw.blogg.se/

http://cobb.wordpress.com

 
Alex

Alex

4 maj 2010 13:23

Tjenare! Hälsningar från Norge. Jag kom nyligen över bloggen och den ser riktig bra ut. Mycket roligt och interesant här. Kommer nog at besöka den i fortsätningen.
Jag undrar och om du skulle vara intereserad av at skriva en anmeldan för en zombieserie jag har gjord. Om ja så kan jag skicka iväg et utgåva.

http://www.comicspace.com/skinrash

 
Ingen bild

astarot

4 maj 2010 13:31

Jamen gärna Alex!
mejla mig på jonas@bloodred.se

sweet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se