Direktlänk till inlägg 10 maj 2010

Zombiebeatles blir film?

Av astarot - 10 maj 2010 08:55

Hej hå! Eller kanske snarare "Hey Jude"?Det visar sig att "Paul is Undead" förmodligen ska bli film, innan boken ens har utkommit. Men det gäller väl att jobba snabbt för att hänga på zombievågen innan den sjunker ner i italienska hajslagsmål igen (vilket genren såklart aldrig kommer att göra).


Idén till boken lär komma från en gammal konspirationsteori som handlar om att Paul McCartney dog 1966 och ersattes av en annan typ. Detta rykte "Paul is Dead" har belagts via ledtrådar i Beatles sånger och skivkonvolut, stötts och blötts och till och med kommenterats av McCartney himself på albumet "Paul is Live".


I vilket fall som helst så kommer nu sanningen fram i sitt riktiga ljus. Enligt boken "Paul is Undead" så dödade och återuppväckte nämligen John Lennon Paul och ett oheligt samarbete inleddes därmed ordentligt. Desto blodigare blev det iochmed att ninjatrummisen Ringo och den nyligen zombifierade Harrison rekryterades. Tillsammans spred de våldsamt bra musik...med betoning på våldsamt. Beskrivningen av boken är riktigt underhållande:


"the Fab Four climbed to the Toppermost of the Poppermost while stealing the hearts, ears, and brains of smitten teenage girls. Learn the tale behind a spiritual journey that resulted in the dismemberment of Maharishi Mahesh Yogi. Marvel at the seemingly indestructible quartet’s survival of a fierce attack by Eighth Level Ninja Lord Yoko Ono. And find out how the boys escaped eternal death at the hands of England’s greatest zombie hunter, Mick Jagger."


Hoppas som fan att Mick Jagger spelar sig själv!!! Kan bli årets händelse - det år det händer.


På återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Alex

Alex

10 maj 2010 15:05

Jøsses! Detta borde bli en mycket interesan film

http://www.comicspace.com/skinrash

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se