Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Dismember-Me Plush Zombie

Av astarot - 30 maj 2010 07:40

 


Äntligen den perfekta presenten som passar alla. En liten zombie att plocka isär och leka eller mysa med.


Nå, den lilla zombien är i alla fall ett litet underhållningspaket för många gråa söndagar. Ingen styckning av den behöver vara den andra lik(!) eftersom alla kroppsdelar kan plockas isär och bytas sinsemellan. Dessutom - och det är kanske viktigast av allt - innehåller överkroppen perfekta små mjukisinälvor. Så nu kan alla leka Day of the Dead. Choke on them!! Så vid närmare eftertanke kanske inte presenten är direkt anpassad för barn under tre år.


Jag tycker i allafall att sånt här är roligt...på återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Lina-Arvid

Lina-Arvid

4 juni 2010 12:01

Mycket bra blogg! All information om zombies är nyttigt nu när zombie-apokalypsen är över oss. Men vi måste komma ihåg att det är en sak att läsa om zombies och en helt annan att leva mitt ibland dem.

http://livetiskarpnack.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se