Direktlänk till inlägg 8 juni 2010

Torkat zombiekött!

Av astarot - 8 juni 2010 10:28

 

längst ned står det typ: "frystorkat kött av zombiekaraktär; innehåller kanske inte spår av zombiekött" :-D


Äntligen! Eller vad säger man? Rentjips i alll ära men i Japan lanseras nu "Zombie Meat" - lagrad till perfektion på kyrkogården - som består av torkade och blåa köttbitar man kan snacksa vid fredagsmyset. Tyvärr finns det endast i Japan men man kan ju tänka sig att någon av delikatessaffärerna runtom i världen snart har det på sina hyllor.


Frågan är väl bara hur väl detta slår ut. Enligt zombiebibeln The Zombie Survival Guide bör man nämligen inte äta zombiekött då det smittar de levande och skapar ännu fler odöda (att torka och sälja?). Kan i ochförsig bli en industri att försörja sig på och med tanke på utrymmesproblemen i väl befolkade länder slår man ju ett par flugor i samma smäll om man istället för begravning käkar upp varandras zombier.


Annars finns det ju någon slags sociokulturell hämndfeeling med det här också. Med tanke på hur många zombier som sätter i sig människor känns det lite mer än rätt att äta upp dem också. 399 yen kostar en påse, typ 50 spänn. Värt! Ser gott ut också:


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Barskrapad och skitsur

Barskrapad och skitsur

9 juni 2010 16:38

Om det går att importera så är det ett givet val till Halloween eller den 12 nu i månaden.

http://barskrapadochskitsur.blogg.se

 
Ingen bild

Yakky

9 juni 2010 18:42

Äckligt (höhö) underbart! Hoppas verkligen det kommer till en butik i Sverige (du måste f.ö posta om det i så fall). Ser lite skrämmande ut att äta!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se