Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

I väntan på Zombrex

Av astarot - 28 juni 2010 10:20


Keiji Inafune, Capcoms kreativa hjärna bakom spelklassiker som Resident Evil och Dead Rising släpper snart sin regidebut gratis på Internet. Som ni märker är det inte precis högbudgetfilm vi snackar om men det kan ju vara king ändå, eller hur? Zombrex - Dead Rising Sun ska släppas i åtta delar som en liten internetserie och lär inte vara särskilt svår att hitta när den dyker upp. Om inte annat ska jag försöka vara snabb att få upp en länk eller så här, men såhär i semestertider är det inte helt omöjligt att jag är ouppkopplad när det händer.


Den där förjävliga dubbningen till engelska ni hör i trailern verkar vara det officiella men enligt Capcoms pressutskick verkar den också distribueras med originalspråk och undertexter på bland annat engelska. Kolla in pressreleasen själva:

Inspired by the world of Dead Rising, Zombrex Dead Rising Sun will be released digitally in a series of eight episodes which Dead Rising and zombie movie fans can watch for free.  Featuring an English voice over, the episodes will also be available as separate versions with French, Spanish and Italian subtitles.


Written and directed by Keiji Inafune, Capcom’s global head of research and development, Zombrex Dead Rising Sun follows two brothers as they try to escape the zombie outbreak that has hit Japan. Exploring the darker side of human nature and filmed entirely on location in Japan, Zombrex Dead Rising Sun, both pays homage to the zombie movies of the 1960s and ‘70s and provides links with the videogame world of Dead Rising.


Nå, nåt att se fram emot i höst i alla fall även om man kommer att lida av postsemesterdepression.


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

19 augusti 2010 23:32

Men uppdatera då för djävulen!

Kram på dig förresten

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

20 augusti 2010 09:44

Nä!

kram själv

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se