Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

Zombie Fit

Av astarot - 20 augusti 2010 13:32

 


I'm back from the dead....eller ja, semestern iallafall. Fast det låter ju inte lika fränt. 

I vilket fall som helst så blev jag påhoppad av allamagoosalum på stan idag som lovade stryk om jag inte uppdaterade. Eftersom jag avskyr våld - även om det är på låtsas - så lyder jag helt sonika. Uppmärksammade samtidigt att allamagoosalum såg lite semesterplufsig ut. Så bara för dig, och alla ni andra som har ätit för mycket glass, presenterar jag höstens ta-dig-i-kragen-program via ZombieFit.


Nej, det handlar inte om nån app till iPhonen (även om det nog snart blir det) eller ett spel på din närmaste Wii-konsol. Det här är på riktigt. Vänder sig såklart till nördar eller tvivelaktiga träningsnarkomaner som inte vågar erkänna att de joggar i smyg därhemma. Döp om träningen till ZombieFit och till och med jag kan tänka mig att erkänna att jag startar ett nytt liv idag! Ska bara äta upp den där chipspåsen först.


ZombieFit är helt enkelt ett rigoröst träningsprogram från ett gym i St Charles som ska få dig vältränad nog att överleva när väl zombieapokalypsen är över oss. Vill du vara förberedd på riktigt är det bara att sätta igång. Nyckeln till överlevnad är enkel - du utför övningar som kommer att behövas. Tunga lyft, fortlöpning över långa distanser och kunna överleva i stadsmiljö. Parkour (alltså att hoppa över, på, mellan hinder i stan) är en hörnsten i ZombieFit.


Såhär skriver de själva på hemsidan:

"Vad är funktionell kondition?

Vi anser att det är förmågan att utföra en uppgift, när som helst, snabbt och effektivt. Funktionell kondition och riskmedvetenhet är nödvändiga kompetenser som saknas i dagens samhälle. ZombieFit hoppas kunna ändra på detta.

Tänk om du vaknade i morgon bara för att upptäcka att din stad infesterats med zombier. Skulle du överleva? Det kan tyckas barnsligt men genom att förbereda för det omöjliga är du redo för det osannolika."


Varje dag presenteras ett dagsprogram med övningar som man ska utföra med en dags vila mellan. Så det är bara att sätta igång och zombieträna bort potatissalladen. Typ, såhär:
Fast visst är det väl väldigt lite blod och motorsågar inblandad i deras träningsprogram. Vänta bara till jag lanserar ChainsawFit... Nu ska jag strax gå och spela zombiesquash. Ni ser, bara man byter namn kan man få det att låta roligare. Nu kan jag låtsas att jag slår på små zombiemurmeldjur och få träning på samma gång. Som Wii fast på riktigt. Genialt.


På omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Alexander

Alexander

20 augusti 2010 14:21

Äntligen en uppdatering. Mitt tålamod höll på at ta slut.

http://zombarbie.blogspot.com

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

20 augusti 2010 18:59

Men fy fan vad glad jag blir nu!! Det var på tiden, och som vanligt, en förjävla bra läsning. Keep it the fuck up... men vänta nu... plufsig? Visste jag att denna känga skulle komma hade jag aldrig hotat dig :)

http://allamagoosalum.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se