Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

The Walking Dead - nytrailern

Av astarot - 26 augusti 2010 09:29


Nåt så jävulskt mäktigt!


Det har ju bloggats en hel del här om Robert Kirkman och hans serie Walking Dead. Speciellt glada blev vi ju när vi fick reda på att AMC anlitat Frank Darabont för att göra teveserien. Och som det här ser ut lär ju ingen, och jag menar då ingen, bli besviken. Tänk om jag får äta upp det där sen? Nej, nej. Nu tittar vi framåt. På självaste Halloween har serien premiär i USA och jävlar i min lilla låda om ingen svensk kanal köper in den här. Då får de med mig att göra, eller så skickar jag Gustav istället... han ser farligare ut...


Kul att se lite välkända ansikten också. Huvudrollen som spelas av Andrew Lincoln har vi ju bland annat sett i geniadvokatserien This Life och att Henry en massmördare dyker upp gör ju inte saken sämre precis. Eller hur?


Nej, stå upp i era skolbänkar (finns såna fortfarande?) och jubla. Här kommer äntligen en riktig jävla teveserie. Kolla in själv hur tokpeppad Frank Darabont är - han KAN ju bara inte sluta prata om Romero. Då är vi minst två.Fan, det här är ju på riktigt!

På omlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Guger

Guger

26 augusti 2010 09:47

Jag ser så ini helvete fram emot den här serien. Jag är pissless på vampyr serier... zombies ftw!

http://www.gugerart.com

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

26 augusti 2010 12:09

Japp! Du har just gjort min dag. Tack som fan!!

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Herr K

Herr K

4 september 2010 19:34

Jag läste orginalserien (comic) för ett par år sedan, och älskade den. Tv-serien kan bli precis hur bra som helst... lite som den brittiska tv-serien "Survivors" men med zombies! :D

http://www.herr-k.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se