Direktlänk till inlägg 8 september 2010

Zombie Invasion iPhone

Av astarot - 8 september 2010 08:47

 


Mäh! Har det snart gått en vecka. Och jag som fortfarande är trött... Hur ska det här gå? I vilket fall som helst tänkte jag idag förära er med en kort recension av det första zombiespelet jag laddade ner på iPhonen, eller ja, zombieappen om man ska var petnoga - och eftersom du är det så..


Zombie Invasion

av: Conniption Entertainment

 


Du står ensam på en landsväg med endast en pistol som bästa vän. Och tur är väl det ty det visar sig att det dag ut och natt in kommer en massa jävla zombier springande. De vill inget annat än att hacka på dig med deras läbbiga nävar. Vad det lider dyker det plötsligt upp lite andra vapen, tex hagelbrakare och granater, som kommer väl till pass när anstormningen blir för stor.


Ja, mer än så är det helt enkelt inte. Grejen är att överleva så länge som möjligt och att man ska vilja överleva ännu längre nästa gång man spelar. Tävlingsmänniskor kan slå klackarna i taket. Lite b-tråkigt är det att stå helt stilla men som tidsfördriv funkar det ok. Det som gör det lite roligare än en vanlig skjutare är såklart iPhonesnittet eftersom sikta och skjuta går i ett genom att bara peka på zombierna. Sedan gillar jag kanske mest ljudet på spelet, det för tankarna till Fulcis The Beyond (men jag tror knappast att det är kungen Fabio Frizzi som komponerat det här). Det är sådär olycksbådande sorgligt. Ni kan lyssna på det själva i det här lilla klippet med nån jeppe som spelar just Zombie Invasion.Nu undrar jag bara det som alla som står och skjuter zombier ute på landsvägarna undrar. Varför kommer det inga zombier bakifrån?


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Alexander

Alexander

8 september 2010 14:46

Ser ut som et bra sätt at få tiden at gå när man väntar på bussen eller liknande men inte något som man orkar holda på med i timesvis.

http://zombarbie.blogspot.com

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

8 september 2010 19:41

Varför är du trött? Nu får du sluta upp med det. Vi har en film att skriva.

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

12 september 2010 16:44

Nu måste du blogga igen. Vi har en film att skriva.

http://allamagoosalum.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se