Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Rob Zombie update

Av astarot - 24 september 2010 10:56

 

Alltså jag hade kunnat skriva om det här tidigare om jag hade tyckt att det platsade på zombiebloggen. Nu tycker jag fortfarande att det inte platsar men är nåt så jävulskt förkyld och förbannad på borgarsvin och rasister att jag  inte riktigt orkar göra nåt. Därför uppdaterar jag nu med lite semizombiematerial. Sån är jag. Enda anledningen till den här posten är ju att Rob Zombie heter det han gör...


I vilket fall som helst har Robban, tackochlov, lämnat nyinspelningen av The Blob bakom sig och inriktar sig nu på tonårsskräck. Han ska nämligen regissera en film om häxorna i Salem - i modern tid. Jag tänkte mig en ny Witchfiner General eller The Devils som hade kunnat bli värsta psykotroniska terrorfilmen men verkar kanske få The Craft istället? Själva plotten med häxor som 300 år efter häxjakten i Salem återvänder för att släppa lös mörkrets makter känns väl sådär? Zombie har förstås förvånat oss förr, inte minst med den smått geniala Halloween 2. Så, vi får se vad som händer.


En sak är iallafall säker. Häxjakten på sjuka, arbetslösa och invandrare fortsätter här i zombielandet Sverige. Reinfeldts beskrivning av oss som det sovande folket börjar stämma alltbättre! Skärpning!


Här har ni förresten en låtlista för att hålla modet uppe de närmaste fyra åren. Inte heller det zombierelaterat. Vad har hänt? Håll till godo borgarbracka: Hata valresultatet 2010!


på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

25 september 2010 23:03

Skriver du nåt?

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

Paulin

5 oktober 2010 09:45

Fan vilken kung låtlista. Skönt med vänsterprogg på jobbet :)

Du har väl inte missat Skitsystems fullkomligt glödande Beväpna er-cover? Inspelad på fyllan? Check. Skitförbannad? Check. Lysande? Check.

http://www.youtube.com/watch?v=RQs_nettYKE

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se