Direktlänk till inlägg 8 oktober 2010

Zombie Hotell eller Vem ska rädda våra barn?

Av astarot - 8 oktober 2010 08:36

There is nothing wrong with your Internet. Do not attempt to refresh the page. We are controlling the transmission... krrkk&##/"/  .. -/][ 33 %¤666//88^^

 


Här sitter man i fåtöljen med sina två barn och kollar på Barnkanalen. En kanal som ska vara till för barn sägs det. Jag väljer såklart alltid Barnkanalen framför den våldsamma smörja som går i alla andra kanaler. Darkwing Duck till exempel. Inget barn kan ju må bra av sånt.


Men vad får jag se? Zombier i min teve! I Barnkanalen? Jag betalar faktiskt tevelicens för att mina barn ska växa upp med någon form av kvalitet och några bra värderingar. Men det kan man se sig i månen efter. Zombie Hotell heter visst den här sörjan av okristliga värderingar och, ja det kanske låter hårt men inte desto mindre sant, brott mot griftefriden. Det ska visst vara roligt att skämta om tappade öron, lösa armar, ögon i soppan. Ja, ni hör ju själva. I det avsnitt jag såg drog en groteskt tjock figur loss ett av zombiebarnens öron!! Är det så vi vill att våra barn ska bete sig mot varandra?


Att zombier skulle vara roliga för någon vuxen finner jag obegripligt men att rikta ett program om döda barn till barn är höjden av okänslighet och taktlöshet. Det kan vilken människa som helst med sunda förnuftet begripa att det påverkar våra barn negativt.


Döden, våld, sorg, ilska, smärta är känslor vi i vuxenvärlden har ett ANSVAR att skydda våra barn från! Men på Barnkanalen kan man visst göra vad som helst nu för tiden! Zombie Hotell är det yttersta beviset på hur vuxenvärlden sviker dagens barn och det är inte så konstigt att de växer upp och blir vandaler och mördare efter att matas med döden dagarna i ända. Barnseriens zombiebarn har och förmedlar en osund bild av livet till våra egna barn och det är dags att agera för deras bästa. Det är dags att stoppa den barnmisshandel som varje dag sker via barn-TV!


Se själva avsnitten som går på SVT Play, dags att sanera?


Dr. M. Oral

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

8 oktober 2010 11:16

hade jag vart barn hade jag säkert älskat den där serien. har alltid älskat skräck i alla de former, enda sedan jag var riktigt liten. och jag är ingen misshandlare av något slag. men det kan kanske bero på att mina föräldrar lät mig se sådant men satt samtidigt med brevid och förklarade att allt bara var på låtsas och att jag sedan fick förklarat för mig att man inte ska skada andra osv. somsagt, med bra föräldrar kommer man långt :)

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

9 oktober 2010 09:46

Dumma... :)

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Alexander

Alexander

9 oktober 2010 18:32

Ingen pratar illa om Darkwing Duck och släpper undan med det. Måtte dina invälor bli upätna av ruttna lik.

Men, nog skojande. Det är faktisk månge fler tecknade serier med zombier där ute. Som Gravedale High, Courage The Cowardly dog och Ugly Americans. Och så har vi ju Halloween avnsitten från Simpsons och South Park.

http://zombarbie.blogspot.com

 
Ingen bild

astarot

10 oktober 2010 14:41

ja, du ser! De är överallt.. usch! (visst har jag skrivit om Pink Eye-avsnittet?)

 
Ingen bild

astarot

10 oktober 2010 14:43

Nej, det hade jag ju inte... skämmes!

 
Alexander

Alexander

10 oktober 2010 17:33

Javel, på hög tid du gjör det då eller hur?

http://zombarbie.blogspot.com

 
Ingen bild

Jerry

15 december 2013 13:21

Under min uppväxt har jag sett många skräck relaterade program. En förälder med vett i skallen älskar ju sitt barn, om man nu tittar på ett program, då får man väll sitta brevid sitt barn och berätta att allt är på låtsas. Jag såg darkwing duck jämt när jag var liten och nu är jag vuxen och jag är varken våldsam eller elak på något sätt. Det handlar om att föräldrar ska förklara tydligt sina barn. Man får bestämma inom varje familj vad som är lämpligt att titta på och inte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se