Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Aftermath

Av astarot - 13 oktober 2010 13:53

 


Jaha, tiden går fortare än döden på motorcykel. Jag vet inte vad jag gjort sedan förra inlägget. Allt är suddigt. Förutom det här då:


Aftermath

Skapat av: TwoHead Games


I mörkaste, slingrigaste staden smyger du omkring och försöker att inte bli uppäten av zombier. Med hjälp av en ficklampa navigerar du dig förbi återvändsgränder och kvaddade bilar. Var ska du och när kommer du fram, kanske du undrar. Samtidigt får de syn på dig och du måste lubba eller skjuta dig fri.


Aftermath är ett ganska standardiserat zombie-skjutar-spel men lyckas via mörkret och osäkerheten höja stämningen rejält. I de här kvarteren kan du faktiskt gå vilse. Jag var inledningsvis för fokuserad på att skjuta zombierna men efter att jag förstått att den obehagligt stora strömmen av odöda aldrig sinar har jag börjat springa alltmer. Man klarar sig inte särskilt länge med ryggen mot väggen om man säger så. Du behöver bara styra din figur för själva skjutandet tar den hand om själv. Bara du riktar ljusstrålen från ficklampan pangas det loss. Rätt skön och okomplicerad styrning med andra ord. Resident Evil 4 på iPhonen är betydligt svårare tycker jag.


Tyvärr är spelet lite i kortaste laget – det finns bara 8 nivåer. Men vafan! Det kostar ju bara sju spänn på iTunes. Jaha, har de höjt det till 15 kr? Var inte så jävla petig. Det är enormt mycket känsla i det här spelet även på den lilla skärmen man spelar på. Faktiskt imponerande.På återlevande

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se