Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Nice day for a dead wedding

Av astarot - 22 oktober 2010 15:02

 


Ahmenvafan.

Det är såna här gånger man önskar att man vore gift, och att man bodde i Seattle. Där går nämligen på självaste halloween ett bröllop utan dess lik(e) av stapeln. Vigselförrättare? Bruce Campbell!


Vigseln sker med hjälp av De dödas bok Necronimcon och jag antar att det fullbordas med ett tydligt Klatu... Barata.. Nikhrmrhhrrhh? Som om det inte vore nog att lyllosparet Nathan Dooling och Casey Russell kommer att få sitt livs vigselceremoni så anmäler sig i skrivande stund folk för att förnya sina löften till Ash - the minister of the dead himself. Alla ska vara klädda som zombier...dessutom. Helvete


Sådär kan det gå... Ingen idé för nån någonsin att gifta sig efter det här. Allt annat blir ju bara likblekt i jämförelse. Så här beskriver Bruce Campbell begivenheterna:


Alright your primitive romantic screwheads, listen up! Ash here and I am only going to speak once about this and once only. If your a fan of the Evil Dead, married and planning to attend ZomBcon Seattle this Halloween, then your in luck to witness the ultimate movie fan experience. This Halloween weekend, I will be marrying one lucky couple as the Master of Ceremonies aka the Minister of the Dead.


The lucky couple, Nathan Dooling and Casey Russell will be getting married in the EMP/SFM at the Seattle Center on Saturday, October 30th at 5pm in their Level 3 suite aka the Cabin in the woods. I myself will be conducting the ceremony from the Necronomicon (The book of the Dead) to a crowd full of Zombies (people) for the Wedding of the Dead, Evil Dead style.


I will also be holding a MASS ZOMBIE RENEWAL OF VOWS shortly afterwards for married couples for all of you fans and folks out there, so grab your sweetie and join us at the cabin Halloween weekend.


So how do you get to participate? Well it’s easy and if your smart you’ll sign up RIGHT NOW and grab your wife or your hubby and witness the biggest Zombie wedding in history with myself, Ash as your host.


Ja, säga vad man vill om amerikaner men sånt där händer ju aldrig här hemma i tråksverige...

på omlevande!

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se