Alla inlägg under oktober 2010

Av astarot - 5 oktober 2010 09:03

  


Sisådärja. Kommer ni ihåg det torkade zombieköttet från Japan? Känns det torrt i gommen och fnasigt i halsen? Då kan Zombie Blood vara nåt för dig. Det torkade köttet har importerats till USA, ompacketerats och fått en kompis, nämligen Zombieblod. Från och med nu behöver du inte äta eller dricka något annat än zombierelaterad föda. Det kanske blir dyrt och enahanda men rätt mycket hårdrock också. Och vad gör man inte för att vara tuff? Ja, typ det mesta – Allamagoosalum röker ju till exempel för att han tror att det gör honom till Clark Gable. Tusan också om han inte har rätt.


En påse grönt zombieblod kan ta dig långt under de där salstentorna, sista timmarna på jobbet eller med kidsen i pulkabacken eftersom zombieblod av någon anledning innehåller lika mycket koffein som en Red Bull. Och för er som är lite bekymrade över smittorisken kan jag berätta att zombieviruset H1FU2 faktisk bara smittar genom saliv men att företaget som säljer skiten ändå testar varje påse innan den går till försäljning. Förtroendeingivande är ju bara förnamnet.


  


Så… bara att njuta!


Det köps med fördel härifrån. Jag har inte hittat det inom EU ännu, men det är väl bara en tidsfråga innan även europeer fattar nyttan - och miljövinsterna - med odöd mat. Oavsett hur lite tankeförmåga de gamla köttätarna har tror jag ändå att de uppskattar ironin i denna matrevolution.


På omlevande

astarot

ANNONS

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se