Direktlänk till inlägg 17 december 2010

Juan of the Dead (teaser)

Av astarot - 17 december 2010 08:55

Alltså... jag har tagit lite välbehövlig julledighet från zombiebloggandet men hoppas vara tillbaka efter nyåret med lite braindrain (fast jag har ännu mer att göra nästa år så vi får se hur det går till slut).


I vilket fall kunde jag inte undgå att dela med mig av trailern till den kubanska zombierullen Juan of the Dead som ska ha premiär kommande år. Kubansk zombiefilm? Ja den allra första....


Det verkar vara en rätt normal zombiekomedi men med utgångspunkt i Kubas historia och samhälle tycks filmen ha en lite mer politisk-satirisk inställning. Till exempel berättar regissören att när det uppstår problem vill "alla" kubaner bara två saker - först försöka tjäna pengar och sedan fly landet, vilket hjältarna i filmen utlovas göra. Och självklart anser den kubanska regeringen att USA ligger bakom zombieutbrottet. Vilka annars? Det tror jag på utan tvivel!


Filmen har fått stöd från Kubas filminstitut och även lyckats få en spansk samarbetspartner vilket borgar för en i kubanska mått rätt hög budget som främst ska spenderas på - effekter såklart, det är ju ändå en zombiefilm. Jag är iallafall peppad på lite kubansk zombiebuskis... 


Nåjo.

Utifall att: Gore Jul och ett hårt nytt år!

på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

18 december 2010 23:32

Bollocks! Du har varit ledig från bloggandet i stort sett hela 2010 :)

Skriver du nåt? Annars luggar jag dig.

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

20 december 2010 08:58

pft! Bara för att jag har en spökskrivare behöver du inte vara så djävla avundsjuk!

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

10 januari 2011 21:27

Jag kräver en uppdatering... har du en spökskrivare? Varför bloggar han inte?

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

Yakky

10 januari 2011 22:41

Även jag behöver fler blogginlägg! Vad ska man annars göra när man pendlar?

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

11 januari 2011 19:19

astarot min gode herre. Har du slickat på en lykstolpe och fastnat? Varför bloggar du inte?

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

12 januari 2011 10:33

Ja det är fan märkligt. Så fort jag anlitade en spökskrivare blev det inga inlägg.... jag börjar tvivla på att det finns ett liv efter detta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se