Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

One more time - Hammerfall

Av astarot - 10 maj 2011 09:05

Alltså. Vissa gör ju vad som helst för att hamna på zombiebloggen. På något vis är det ganska kul ändå, jag menar, att folk orkar bry sig så mycket. Ibland är det lite mindre roligt och det kanske beror på att den här videon är så uppenbart skapad bara för att jag ska blogga om den. Inga väskor och inget smink får jag heller för besväret. Man borde valt ett annat ämne...Nå. Låten är ju inget att hänga i midsommarstången. Men det är ändå lite roligt med zombierna- speciellt den där lilla Prao-eleven. Däremot är det ju lite trist att den tappar dramaturgi efter att bandet bluir anfallna. För vist är det konstigt att de flyr men ändå står kvar och harvar på samma plats de flyr ifrån. Eller så är jag bara lite för noga med ett band jag aldrig ens lyssnar på? Nej, jag lovar. Jag lyssnar inte på Hammerfall alls - här gäller bara hård 80-talssynth a la Style.


På omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

Paulin

16 maj 2011 14:10

Något så fantastiskt jävla dåligt, och då har jag inte ens nämnt musiken. Jag skäms å alla äkta zombies vägnar, i fall de nu inte har några skamkänslor. Det är ett mysterium att Patric Ullaeus fortfarande får göra musikvideos.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se