Direktlänk till inlägg 5 mars 2012

Kill-babs

Av astarot - 5 mars 2012 21:46

Tjopp!

Som alla trashkonsumenter av rang torde ha uppmärksammat så startar den svenska versionen av Dead Set i afton på sexan. Om det inte hade varit så utstuderat krasst hade jag sett fram emot det aningen mer än nu. Jag menar, allt med robrobban borde definitivt bojkottas1000% eftersom det är precis vad han inte vill.

I vilket fall är såklart vi hälsingar ändå djupt i vår folksjäl innerligt stolta över kill-babs när hon gör en Helen Mirren i serien. Bara det gör ju själva grejen åtminstone (o)livsduglig.Eftersom jag just nu faktiskt befinner mig i häsingeskogarna på besök kan jag tyvärr(?) inte se premiäravsnittet, annars hade ni kunnat följa mina livetweetar från @leatherfacesays. Och ja, det var inte ett löfte, det var ett hot...

På återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

tobbe

5 mars 2012 23:26

Du har nog fortfarande chansen. Det är först i morgon avsnittet sänds.

 
Ingen bild

astarot

6 mars 2012 00:16

Oj, skrev jag ikväll? Imorrn afton såklart... Ändå i Hälsingland, tyvärr (?)

 
Ingen bild

astarot

6 mars 2012 14:30

Uppkoppling? Skogarna?

 
Ingen bild

Mejan

7 mars 2012 19:12

Tjenare! Fan va bra att du hittat tid och ork att blogga igen.
Mvh Mejan

 
cobb

cobb

8 mars 2012 10:26

Eftersom jag blivit förvarnad att "jag-säljer-mig-för-uppmärksamhet" Vanita (Lyxfällan/Bartenderskolan mm) skulle vara med i den så valde jag helt prompt att inte titta ALLS!
-Zombies eller inte, det är helt enkelt inte värt det.

http://cobb.wordpress.com

 
herman

herman

14 mars 2012 13:53

Kul att du börjat skriva igen! Jag måste väl också inom kort skriva om den antar jag. En av nackdelarna med att vara zombieintresserad är att man måste tröska sig igenom så mycket skit.

http://nejtackzombies.wordpress.com

 
Ingen bild

astarot

15 mars 2012 15:37

Jo, jag har fortfarande inte orkat se... måste... se.. :-(

 
herman

herman

15 mars 2012 17:34

Jag hade min bästa vilja när jag såg det andra avsnittet och ville verkligen inte vara den som bara bashade för att det är kul att basha. Men det var svårt.

http://nejtackzombies.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se