Direktlänk till inlägg 6 april 2012

Zombie Ass: Toilet of the Dead (trailer)

Av astarot - 6 april 2012 17:10

HejHå!

Det är ju ändå våran högtid nu. Alltså. inte kristna som tror på nån gubbe med skägg som sitter uppe bland molnen. Nej, för oss sekulariserade, rationella vetenskapsmän som vet att Jesus egentligen var zombie... (se tidigare inlägg här och här och här och ...)


bara för att slippa lägga upp ännu ett bevis eller citera ur original(zombie)bibeln ännu ett år lägger jag bara upp en smakfull trailer att ta sig igenom påskbordets dignande inälvsmat och hjärnsuffléer med. Nästa år får vi duka upp med lite nya, bruna, traditioner. (Nu är det så roligt att det nästan blev för tråkigt - ber om ursäkt). Nåja, till saken. Hur många längtar?


På återspolande!
astarot

 
ANNONS
 
Nej Tack Zombies

Nej Tack Zombies

10 april 2012 09:34

Så jävla rimlig film.

http://nejtackzombies.wordpress.com

 
Ingen bild

astarot

10 april 2012 09:47

Eller hur!? Naturlig zombieevolution ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se